وي ادامه داد: همچنين ضرورت راه اندازي شرکتهاي هلدينگ با مشارکت اتحاديههاي موفق استانها و همراهي تشکلهاي مردم نهاد قوي در کشور در بخش صنايعدستي از اهميت خاص برخوردار است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي با بيان اينکه تربيت بازرگانان صنايعدستي با همکاريهاي تازهاي که با سازمان توسعه تجارت پديد آمده است، به عنوان يک نياز در حال حاضر مطرح است، گفت: با توجه به کمبود بازرگانان در بخش صنايع دستي کشور و اهميت وجود تجار قوي صنايع دستي، سعي در رفع اين مشکل ضروري به نظر ميرسد.
هاتفي بر ضرورت فعال سازي اتحاديهها و واگذاري نمايشگاههاي خارجي به آنها تأکيد کرد و افزود: اين طرح مي تواند با همکاري معاونت و مشارکت آن در ارائه فضا همراه باشد.
همچنين در ادامه اين نشست بر نياز به فعال سازي يک تشکل مردم نهاد براي نشست منطقهاي سال آينده شوراي جهاني صنايع دستي در همدان تأکيد شد و همچنين ضرورت ارائه مجوز فروش به 25 کشور حاضر در اين نشست نيز مورد بررسي قرار گرفت.
حسين هاتفي فارمد همچنين تلاش براي حمايت از تشکلهاي مردم نهاد و پرورش حداقل 20 عضو فعال را به عنوان بخش ديگري از برنامهها مورد توجه قرار داد.
هاتفي تصريح کرد: در بخش توسعه و ترويج صنايع دستي ضرورت افزايش سهم آموزش مردان در سطح کشور بيش از گذشته احساسي ميشود ضمن اينکه ايجاد ارتباط وسيع و مشارکت مؤثر با سازمانهاي فني و حرفهاي، آموزش و پرورش و شهرداريها براي توسعه صنايع دستي به عنوان يک نياز اساسي در اين بخش مطرح است.
گفتني است ضرورت توجه به مباحث همزمان علمي و سنتي در صنايع دستي و توجه به وضعيت آمار و بهينهسازي شاخصهاي آماري صنايع دستي و بهره گيري از کارشناسان خبره در اين بخش از ديگر موارد مطرح شده توسط معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور در نشست بيست و پنجم است.
111/
انتهای پیام/